Cumpăraţi „Ziarul Liber”

Dragi prieteni

După cum am scris în ultimul meu articol din ziar, sunt deja şase luni de cînd Ziarul Liber şi-a început activitatea. În ciuda diferitor factori negativi, ziarul şi pînă azi este alături de dvs.

Aşa după cum ştiţi, deja timp de două sămptămîni, ziarul se printează în fiecare marţi, deci contăm pe dvs. în speranţa că veţi cumpăra cîte un ziar. Ziarul îl puteţi găsi în fiecare chioşc şi oficiu poştal din Chişinău, dar şi din ţară. Pentru cei care doriţi să vă abonaţi, în foarte scurt timp voi veni cu detalii, despre cum poţi să te abonezi la Ziarul Liber.

Ziarul Liber ediţia a şaptea:

Numărul de azi al ziarului, conţine foarte informaţie despre cum să procedez atunci cînd familia ta se află la marginea prăpastiei. Cînd este corect şi cînd nu este corect să divorţezi? cu o analiză în acest sens vine Preotul Vasile Filat. Dumnealui deasemenea ne previne şi cu privire la noua lege antidiscriminare, care contravine constituţiei RM.

În ziar mai puteţi găsi un articol, afişat chiar pe prima pagină, despre un caz , care sa întîmplat cu cîteva zile în urmă la una din cele mai cunoscute televiziuni din RM. Articolul se intitulează „Descheie primul nasture”

Deasemenea venim şi cu ştiri actuale din ţară, de ex. cine din voi ştiţi că peste doar cîteva luni va apărea o nouă telefonie mobilă. Cum se numeşte această telefonie şi ce ofertă are, aflaţi din ziar.

Nu lipsesc din ziar nici, ştirile sportive, care sunt realizate de Radu Blendarencu. Vedeţi care este situaţia în campionatul de fodbal al R.M.

Şi sigur după cum probabil va-ţi obişnuit, venim şi cu soluţii la probleme actuale împreună cu rubrica „Sfatul Preotului”. Preotul Vladimir de la Sf. cuvioasa Teodora de la Sihla, care ne vorbeşte despre astre şi ghicitul în stele.

Nu ezitaţi să cumpăraţi

Ziarul LIBER !!!!!!!!!!!!!!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s