ZIMBRU CEA MAI IUBITĂ

Deşi în campionat se situeză pe poziţia secundă, la capitolul fani FC Zimbru este lideră. Cel puţin aşa arată rezultatele sondajului realizat de eurofotbal.info. Zimbru a fost votată ca cea mai iubită echipă de 180 de vizitatori ai publicaţiei on-line. Locul doi în clasamentul simpatiilor este ocupat de gruparea bălţeană – FC Olimpia, pentru care a votat aproape un sfert din respondenţi.

FC Dacia Chişinău ocupă locul trei la o diferenţă de doar 4 voturi de a doua clasată. Fiecare al 10-lea respondent e de părere că cea mai iubită echipă de fotbal din Moldova este Fc Tiraspol, urmată de nou-promovata Rapid Ghidighici, care a acumulat 43 de voturi.

Surprinzător sau nu campioana en-titre, FC Sheriff Tiraspol ocupă abia poziţia a cincea. Pentru echipa tiraspoleană au votat doar 8% din vizitatorii respondenţi ai sondajului.

Celelalte grupări fotbalistice din divizia naţională (CSCA Steaua Chişinău, Politehnica Chişinău, Iskra-Stal Râbniţa, Nistru Otaci, Tiligul-Tiras Tiraspol şi Dinamo Tighina) nu au reuşit să depăşească pragul de 3%.     

La sondaj au participat 500 de respondenţi. 

www.unimedia.md

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s