ProTV, se interesează de sexualitate

protv.jpg Săptămâna trecută, la noi la facultate, a fost realizat un reportaj de Pro TV, cum Pavel Stratan este student la jurnalism.  Au filmat cum se petrec orele, iar la sfărşit a luat inteviu de la colegi. Prin pesoanele intervievate m-am nimerit şi eu, iar intrebările din interviu nu mi-au intrecut de loc asteptările cu privire la „moralitatea” postului. Prima intrebare a fost ce părere am depre vedeta respectivă. Iar a doua dacă mi se pare sexual? Domnilor, Pavel Stratan, are soţie care să-i aprecieze sexualitatea, nu o studentă sau un post de televiuziune. M-am convis pentru nu ştiu a cîta oară căt de nesimţiţi pot fi uneori jurnaliştii, şi cum îşi bagă nasul în lucrurile care nu-i privesc. Sigur, propagarea imoralităţii este o specialitatea şi un obiectiv mai vechişor al Pro TV-ului,  spun acest lucru din mai multe experianţe sau reportaje pe care la realizează. Este o deprindere invăţată de Pro TV-iştii români, care  în scopul obţinerii unei audienţe mai mari difuzează scene de sex la ora in care nici copii de 5 ani nu dorm.

            Ruşine… Ruşine… Ruşine- lipsă de bun simţ!

Acum mă întreb unde sunt creştinii, de ce tac, de ce nu se revoltă! Atât Republica Moldova căt şi România sunt ţări care cândva ţineau sus credinţa ortodoxă, iar acum acceptă imoralitatea în casele lor fără şovăială. Nu este bine prietenilor, pentru că… „Voia lui Dumnezeu este sfinţirea voastră, să vă feriţi de curvie; fiecare din voi să ştie să-şi stăpânească vasul în sfinţenie şi cinste, nu în aprinderea poftei, ca neamurile, care nu cunosc pe Dumnezeu.   Voia lui Dumnezeu este sfinţirea noastră, nu aprinderea poftelor. Haideţi să nu ne lăsăm influenţaţi de oamenii care nu cunosc pe Dumnezeu, ci noi să-i influenţăm şi să nu tăcem atunci când vedem că imoralitatea ne este băgată pe gât.

 

            Alina Druta

Reclame

4 gânduri despre „ProTV, se interesează de sexualitate

 1. Erik Brewer

  E drept, la televizor se promoveaza imoralitate zi si noapte, ori prin cuvinte, ori prin glume ori prin goliciune etc.

  Ar fi bine sa scrim impotriva tot timpul si sa vorbim cu oameni simpli sa le explicam pericol

  Răspunde
 2. Radu Blendarencu

  Nu este o noutate ca Protv promoveaza astfel de lucruri. Si asta trebuie sa ne puna pe ginduri , nu de alta dar ce semanam aceia vom culege

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s