Artistul 50 CENT- exemplu urit pentru tineri!!!

50.jpgPentru multi tineri din zilele noastre, cântereţul 50 cent a devenit un idol. Apţibilduri, haine, ghiozdane toate tind sa promoveze persoana şi ideile lui 50 cent. În scurt timp el a ajuns să influenţeze foarte negativ mintea tinerilor din toată lumea. Însă exemplul său nu este foarte bun. Acum vreau sa va aduc o mica informatie care ne va arăta de ce el nu trebuie să fie un exemplu pentru tineri. Numele adevarat al lui “Fifty“ este Curtis James Jackson III şi s-a nascut pe 6 iulie 1975, în  South Jamaica, Queens, New York. Încă de la vârsta de 12 ani s-a ocupat de traficul de droguri. In 2000 a fost inpuscat de 9 ori , dar a scapat miraculos cu viata. Caracterul lui era foarte libertin, fiind atras de viaţa de stradă foarte mult. După moartea mamei sale, mai multe rude au încercat să ia sub tutela lor, el însă a refuzat ajutorul. Şi toate din cauza pornirilor sale libertine.  Asa dar dupa cum am acentuat mai sus , aceasta oersoana pentru multi tineri a devenit un exemplu , insusi muzica lui, faptele lui ne anata ca nu este o persoana cu o gindire morala . Acum sa facem o privire de ansamblu la tinerii nostri  care traesc 50 cent .

Comportamentul:  sunt agresivi, vorbesc urit, si incep sa-si uriasca  parintii, chiar daca aceştia nu le-au făcut niciun rău,  mereu sunt nemultumişi, si isi cauta alinarea in beţiişi droguri.  Acum daca citesti articolul te incurajez  sa meditezi la cele scrise, dacă singur eşti influenţat de astefel de personalităţi, termină să le mai copii exemplul urît de viaţă. Dacă eşti părinte, petrece mai mult timp cu copilul tău, vezi ce prieteni are, ce muzică ascultă, unde îşi petrece timpul liber. Pentru că viitorul lor este şi viitorul  ţării noastre.

Adriana Ghergheligiu- elevă în clasa a 9-a, a şcolii medii nr.39

Reclame

4 gânduri despre „Artistul 50 CENT- exemplu urit pentru tineri!!!

 1. dragos

  muzica e facuta sa fie ascultata si nu neaparat sa fie luata in serios.vreau sa-ti dau un sfat inainte sa mai critici pe cineva k 50 cent,INVATA SA SCRII CORECT!p mine nu m-a facut sa-mi urasc prietenii sau alte chestii dintr-astea.de multe ori te afli in situatii in care nu ti-ai dori sa fii si inveti cum sa procedezi ca data viitoare sa nu ti se mai intample{daka ma intelegi}.acum ce o sa facem dak intr-un vers scrie sa ne aruncam cu totii intr-o rapa sau sa ne taiem venele{cazul emo} asa o sa facem?!

  Răspunde
 2. tsunamy

  dragos are dreptate,nici pe mine nu m-a facut sa-m urasc parinti sau ceva d genul asta.50 cent a avut o copilarie grea dar fiindca a avut ambitie si a muncit mult a ajuns ce si-a propus.asta e rapul in general,rapul spune adevarul despre ce se intampla pe strazi,despre viata reala.apropo,u c muzika asculti?

  Răspunde
 3. 50-4-Ever

  50 cent este o persoana de respectat nicidecum ce scrii tu acolo…. el a pornit de jos si a reusit sa faca ceva in viata,faza cu parintii e total gresita pentru ca el nu a avut ce educatie sa primeasca de la ei..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s