De ce vor homosexualii să facă paradă?!

IMG_3484.jpg Astăzi a avut loc o conferinţă organizată de Ziarul Liber şi de Centrul de Cooperare Internţională, ULIM. Tema Conferinţei a fost: „Homosexualitatea, un atu sau rău pentru Republica Moldova”, iar ca invitaţi au fost preotul Vasile Filat şi Alexei Marcicov, liderul organizaţiei homosexuale „GerderDoc-M”. La conferinţă, fiecare invitat a venit cu un dirscurs, apoi oamenii prezenţi în sală au adresat intrebări. Întrebări sau pus multe însă o intrebare, care a fost adresată de cele mai multe ori a rămas fără nici un răspuns, şi anume: „De ce ar avea nevoie homosexualii să facă paradă”. Atăt cei din sală cât şi liderul homosexualilot nu au reuşit să înţeleagă, şi să găsească răspuns la acestă întrebare.

Straniu, dar adevărat. Ridicol dar este o realitate. Homosexualii de patru ani de zile, atacă primaria Chişinăului, pentru că aceasta nu le permite să facă parada, acuzând-o de discriminare, şi chiar dînd-o în judecată, şi acum când ai avut posibilitatea să convingă un auditoriu de 500 de oameni, nu au găsit nici un motiv intemeiat pentru a organiza.

Nu s-a găsit răspuns la intrebare din cauză că el nu există. Moldova, impreună cu celelalte ţări, nu are nevoie de vreo paradă homosexuală. O societate normală nu are nevoie de păradă homosexuală, pentru că nu foloseşte la nimeni şi la nimic. Aceasta este concluzia la care am ajuns noi cei din sală, cît şi homosexualii, în frunte cu liderul lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s