Steven Seagle, de vorba cu studentii de la ULIM

Astazi, 6 demebrie, 2007, studentii Universităţii Libere internaţionale au avut marea onoarea să stea la taclale cu renumitul actor Steven Seagle. Acesta a fost invitat in Moldova de prietenul său Gabriel Stati. Iar Stati, pentru că cândva absolvise ULIM-ul, a hotărât să le facă o surpriză rectorului, d-ul Andrei Galben, profesorilor şi nu în ultimul rând studenţilor. Sala in care trebuia să aibă loc discuţia, era arhiplină, şi cu greu putea-i să ajungi în încăpere.

Studenţii au fost liberi să pună lui Seagle, întrebări, la care apoi primeau răspuns. La întrebarea dacă i-a plăcut Moldova, el a spus că a călătorit foate mult prin Europa şi i-au plăcut multe ţări dintre care se numără şi ţarişoara noastră. Ei fraţilor, înseamnă cu nu suntem noi chiar aşa de… înapoiaţi. Dacă şi seagle ia plăcut.

Acum acesta, în colaborare cu Gabriel, ar dori să deschidă o companie cinematografică, care să promoveze talente în actorie, ridicându-i la rang internaţional. Până la moment este doar un gând, o dorinţă, dar să dea Dumnezeu să devină realitate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s