„Ligote” în detrimentul societăţii

„Nu faceţi greşeala pe care au făcut-o SUA şi UE, făcând oamenii productivi slugile celor neproductivi şi risipitori!” e enunţat Paul Cameron, în cadrul conferinţei organizate la Palatul Feroviarelor, duminică 19 octombrie, sub genericul: „Homosexualitatea- păcat împotriva lui Dumnezeu şi împotriva oamenilor”. De fapt această frază conţine totul: ce am facut, ce avem de făcut şi ce vom face, de aceea şi am hotărât să-mi încep cu ea şi materialul meu.

Paul Cameron este un academician de succes, doctor în medicină, sociologie şi filosofie, enumerându-se în topul experţilor mondiali în materia homosexualităţii, el a adus argumente rigide pentru care societatea noastră sub nici o formă nu trebuie să ofere homosexualilor prestigii şi „ligoate” prin lege. „Nu este normal ca oamenii care pervertesc familia şi copiii noştri că se bucure de privilegii din partea statului şi a societăţii. Cum fac homosexualii acest lucru? În primul rând elaborând tractate, broşuri, manuale pentru copii şi elevi care pur şi simplu surminează importanţa familiei. Pe lângă aceasta, dacă un băiat a avut prima sa experienţă homosexuală cu un bărbat, pe viitor acesta va continua să practece homosexualismul. Astfel majoritatea homosexualilor violează copiii, pentru ca aceştia într-un final să ajungă să fie la fel. Par a fi afirmaţii prea dure, dar scriind mi-am adus aminte de un caz ce s-a întâmplat recent în RM, când un bărbat din satul Lăpuşna a violat trei copiii, toţi băieţi.

În SUA homosexualii se folosesc de zonele de agrement, WC, parcuri şi alte spaţii publice pentru a face sex. Ce explicaţii pot primi copiii atunci când văd asemenea perversiuni. La inceout vor mici parade ca mai apoi să pretindă la spaţii publice speciale pentru a-şi „expune liber sexualitatea”. Dar ca să vedeţi cât de caraghioşi sunt, s-a vehiculat şi faptul că homosexualii nici chiar în astfel de parcuri nu sunt mulţumiţi, pentru că îi încurcă deja cîinii.

„Este ridicol ca societatea să spună homosexualilor: Dorinţele voastre sunt atât de importante încât suntem în stare să ne îmbolnăvim sau să murim pentru ele!” Aici Cameron a adaugă şi faptul ca homosexualii sunt cei mai mari purtători de boli venerice Hepatita (luate împreună toate tipurile) printre heterosexuali este atestată 2,5 %, la homosexuali 20,5%. Sifilisul, la heterosexuali 1,4%, la homosexuali 19,3%. Gonorea la heterosexuali 10,4 %, la homosexuali 34,9”. Ne mai vorbind de SIDA, boală care pentru prima dată a fost atestată la homosexuali şi era numită la îneput boala lor. Aceste boli sunt şi consinţele despre care vorbeşte şi apoltolul Pavel, când spune: „Tot astfel şi barbaţii, au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s’au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au savîrşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scîrboase, şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor”. Majoritatea homosexualilor sunt implicaţi şi în relaţii heterosexuale fapt care duce la răspândirea acestor boli şi prin rândul oamenilor cu un comportament sexual normal.

Şi de ce ar trebui societatea să investească în ceva care nu-i aduce productivitate, homosexualii nu pot face copii, şi chiar dacă ajung să fie părinţi nu se isprăvesc din cauza instabilităţii emoţionale. Oare in Republica Moldova s-au terminat nevoile, de ce ar trebui noi să acordăm privilegii şi favoruri oamenilor, comportamentul cărora duce la distrugerea rasei umane?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s