Deschiderea oficială a Complexului Creştin „Sfânta Treime”

Duminică, 14 decembrie, a fost a avut loc deschiderea oficială a Complexului Creştin Sfânta Treime de pe bulevardul Dacia 13, sectorul Botanica. La eveniment au fost prezenţi aproximativ 200 de oameni, dintre care membrii activi ai bisericii „Sfânta Treime”, păstori ai altor biserici din capitală, oficiali din parlament şi oameni de afaceri.

Complexul Creştin Sfânta Treime şi-a început activitatea încă din anul 1993, pe parcurs fiind gazda numeroaselor proiecte de caritate. Fondatorul Complexului Creştin, Alexandru Malancea a împărtăşit celor prezenţi, cum a ajuns să ia fiinţă acest centru şi toate greutăţile prin care a trecut pentru a ajunge unde este astăzi. “Dumnezeu ne-a ales să fim o biserică vie, cu scopul de a ajuta oamenii să găsească pacea şi împlinirea cu El. Vă invităm la o închinare dinamică duminică şi miercuri, la studiu biblic cu implicare activă pentru toate vârstele.” Alexandru Malancea este şi păstorul Bisericii Sfânta Treime, împreună cu Vasile Filat. Ambii depun un efort deosebit pentru ai ajuta pe oameni în problemele cotidiene şi ai apropia mai mult de Dumnezeu.

Sărbătoarea s-a încheiat cu o masă caldă la care cei prezenţi au avut ocazia să mai discute şi să petreacă timp împreună.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s