Se merită să laşi cu viaţă ceva ce este sortit morţii?

Faptul că preşedintele Barack Obama este unul pro-avort, nu e o noutate nici pentru cei din Statele Unite, nici pentru noi de aici. „Sunt în continuare hotarât să apăr libertatea femeilor de a alege, a declarat Obama, „Această decizie nu apară numai sănătatea femeilor şi libertatea reproducerii, dar simbolizează şi un principiu mai larg: că Guvernul nu are dreptul să se amestece în afaceri de familie private”.

Cu toate că majoritatea populaţiei este împotriva avortului, redeschiderea finaţărilor federale pentru organizaţiile pro-avort a fost una din primele măsuri elaborate de către noul preşedinte american. Obama răstoarnă toată politica promovată până acum de ex-preşedintele SUA, George Bush, care pe tot parcursul mandatului său, an de an, la 22 ianuarie, adresa un mesaj constant împotriva avortului.

Şi militanţii anti- avort sunt exptrem de îngrijoraţi de deciziile pe care le ia noul preşedinte şi se aşteaptă ca Obama are să semneze un decret care să permită folosirea fondurilor americane pentru finaţarea programelor internaţionale care să promoveze avortul.

Dacă aceasta ar fi toată problema, atunci nu aş mai fi pus titlul articolului “Se merită să laşi cu viaţă ceva ce este sortit morţii?”. M-ai mult decât atît, Obama, insistă ca să fie ucis copilul chiar dacă acest ar fi rămas cu viaţă în urma avortul.

Dannie Smith, directorul unui centru de reabilitare de oraşelul Thomaston, Georgia, a comentat decizia respectivă astfel: „Nu pot să înţeleg, preşedintele emite hotărâri chiar dacă majoritatea senatului este împotrivă. Când am auzit despre aceasta pur şi simplu nu m-ai venit a crede, de ce să omori un copil care a rămas cu viaţă, de ce copiii trebuie priviţi doar ca nişte obiecte de care ne putem izbăvi oricând dorim şi de când avortul protejează sănătatea femeilor şi nu invers?”.

Deciziile lui Obama au fost criticate dur şi de Vatican care spune „că drumul până la dezamăgire se pare că a fost foarte scurt”. Nici un om nu are dreptul să ia viaţă altui om, pentru că nu de la el a venit, Dumnezeu este Acela care dă viaţă şi tot El o ia.

Nu vă înşelaţi: „Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit.” Ce seamănă omul, aceea va şi secera”. Oricât ar părea de straniu, dar poporul american a ştiut din timp de prerogativele lui Obama, de valorile şi priorităţile sale, că nu sunt potrivit cu principiile Lui Dumnezeu, potrivit cărora ei se condunceau pâna acum. Ei nu au acordat prea multă atenţie iar creştinii nu şi-au depus tot efortul ca să câştige un candidat care să le apare interesele.

Aceasta trebuie să fie o lecţie şi pentru noi, care suntem în prag de a ne alege noul parlament. Să nu alegem pe cei care ne vor distruge valorile noastre morale, ca mai apoi să nu ne trezim că luptăm ca şi americanii, o ţară întreagă împotriva unui om pe care tot el l-au ales.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s