Fabrica de staruri sau casă de nebuni „Дом 2”

Au început preselecţiile pentru Fabrica de Staruri 2, mai bine zis deja se află în stagiul doi de preselecţie, au fost lăsaţi pentru turul 2 cei mai buni. Recunosc că nu am ştiut de nicăieri unde a avut loc acest eveniment, chiar dacă la televizor s-au văzut că au fost mulţi doritori de a nimeri la fabrică. Cine ştie dacă ştiam, poate mergeam şi eu ca să mă documentez mai bine despre ce este vorba.

Scriu cu o anumită supărare faţă de acest proiect care, începând şi cu prima parte a arătat că nu urmăreşte creşterea unor staruri, ci ameţirea participanţilor cu tot felul de practici imorale. De partea a doua nici nu mai vorbesc, s-au depăşit orice fel de limite şi după mine aşa nu se mai poate.

Despre ce este vorba de fapt. Privind la televizor despre cum a decurs preselecţia am rămas ameţit de întrebările puse participanţilor.

„Faci sex?”, „Iubeşti să faci des sex?”, „Eşti gata să faci sex?”. Până la urmă nu au fost clare toate întrebările, pentru că şi ăştia care au făcut filmuleţul au ştiu cum să se ferească de prea multe interpretări. Au mai fost întrebări de genul: „Eşti gata să te dezbraci?” Şi ce credeţi? Vorba ceea „multă minte strică”, aşa şi unora un pic mai multă minte le-a stricat şi s-au dezbrăcat. Chiar dacă ştim că fetele şi băieţii s-au dezbrăcat aproape goi, la televizor nu s-a arătat nimic doar începutul acţiunii.

Psihologul proiectului tot încerca să explice rostul întrebărilor controversate, spunând că vor fi aleşi cei mai liberi, dezgheţaţi, cu priză la public.

Au fost unele fete care nu au dorit să se dezbrace şi nu au fost alese, deci în contextul la ceea ce a spus psihologul, este clar cine a fost ales şi cu ce scop.

Văd tot mai multe tangenţe între „Fabrica de Staruri” şi proiectul rusesc „доm 2” care apropo este bine privit şi în ţara noastră, în timp ce ar trebuie să se asemene cu proiectul rusesc „фабрика звезд”(care este mult mai bun ca al nostru şi mai decent).

Deci astfel de proiecte au priză la oameni şi nu urmăresc nimic mai mult decât promovarea imoralităţii, distrugerea tinerilor, dar şi compromiterea bazelor unei familii sănătoase.

Judecaţi şi singuri cât de rele sunt aceste proiecte pentru ţara noastră care şi fără ele nu face are mari performanţe la capitolul moralitate.

Îmi permit chiar să atenţionez şi autorităţile ca să facă o investigaţie cu privire la ce se întâmplă în cadrul acestui proiect şi de ce, dacă tot este fabrică de staruri, numai „staruri” nu fabrică. Spre exemplu primul proiect nu a dat naştere unui star care să facă performanţe în show-biz.

Nata Albot, directorul acestui proiect, ar trebuie să se gândească mai mult la ţara aceasta şi să atragă fonduri pentru lucruri mai onorabile decât fabricarea de staruri. Un muzician nu se formează într-un apartament plin cu tot felul de ispite şi cu camera video în spate, ci prin muncă şi dorinţă de a-şi atinge anumite idealuri.

Într-un final vreau sa fiu mai clar: „Fabrica de Staruri” a luat-o razna şi nu are nici o tangenţă cu promovarea talentelor, ci invers îndreptarea şi încurajarea lor pe o pista greşită, în lumea imoralităţii unde sfârşitul este ruşinos.

În Biblie la cartea Evrei 13:4, Dumnezu spune că va judeca pe curvari şi preacurvari. Să luăm aminte la aceste lucruri.

Ion Druţă

Reclame

Un gând despre „Fabrica de staruri sau casă de nebuni „Дом 2”

  1. ghenadiana

    Da, am înţeles că anul acesta nu s-au purtat prea frumos cu cei care au venit la preselecţie. O elevă de a mea (clasa a XII-a), a participat la preselecţie şi a rămas tare supărată pe felul cum au tratat-o acolo şi de felul ce întrebări stupide i-au pus. Nu au ascultat-o decît 5 minute şi doar refrenul la cîntecul pregătit de mult timp. Apoi mi-a zis că se purtau cu aroganţă în faţa lor. Dacă se merge pe ideea ruşilor, nu e bine deloc şi trebuie să ne pronunţăm împotriva acestor proiecte.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s