Este necesară pedeapsa cu moarte?

Cazul fetei găsite strangulată în scara blocului a şocat toată ţara. Acum fiecare fată trebuie să meargă cu frica-n sân pentru că orice poate să i se întâmple şi ei dacă merge seara pe stradă. Acel om, dacă pot să-l numesc astfel este la libertate şi cîţi încă ucigaşi şi criminal sunt astăzi la libertate pentru că Legea îi pedepseşte prea puţin pe cei care îşi bat joc de alte vieţi.

În astfel de circumstanţe nu pot să nu dau dreptate legilor vechiului Testament: „Cine va da unui om o lovitură de moarte, să fie pedepsit cu moartea.” Leviticul 24: 17 în cazul nostru nu s-a dat doar o lovitură de moarte ci şi-a bătut joc de victimă. Dacă astfel de oameni ar fi pedepsiţi drastic atunci foarte puţini s-ar porni altă dată să facă aşa ceva. Să nu mai pomenim şi cazul fetiţei de 7 ani care a fost violată in timp ce se intorcea de la scoală, ce pedeapsă vor primi acei indivizi. Nu vreau să par dură cu aceste afirmaţii şi chiar nu aş vrea ca să ajungem la aşa ceva, însă oamenii au ajuns mai răi ca animalele. Ce pedeapsă ar fi mai potrivită pentru a plăti viaţa distrusă a acestor fete? Dumnezeu preţuieşte şi viaţa lor, de ce viaţa criminalilor ar fi mai preţuită?

Pentru că astăzi nu sunt pedepsiţi radical astfel de oamenii aceste cazuri au toate şansele să se mai repete. Însă prea puţin le pasă celor de la DREPTURILE OMULUI de drepturile unui mort când trebuie să protejeze drepturile unui criminal viu.

Reclame

Un gând despre „Este necesară pedeapsa cu moarte?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s