60.000 de Biblii la Campionatul Mondial de Fotbal

Odată cu începutul Campionatului Modial de Fotbal, Societatea Biblică din Africa de Sud (SBSA) este una dintre entitățile care sunt deja la lucru pentru Cuvântul lui Dumnezeu. Astfel este planificat ca participantilor la Cupa Mondiala, jucatorilor si antrenorii implicati să li se oferă o Biblie.

Acest eveniment subliniază Geldenhuys, reprezintă un mare potențial de distribuție a Scripturilor. “SBSA a donat 20.000 de exemplare ale Bibliei la TUG. Este necesitatea de a tripla această cifră, dar, din păcate, nu avem mai multe fonduri disponibile pentru a mări donațiile noastre “, a spus el.

Cele 20.000 de Biblii vor fi distribuite gratuit prin intermediul canalelor TUG. SBSA furnizeaza Biblii în mai multe limbi, în biserici, organizațiile de misiune care, de asemenea, sunt implicati în distribuirea de Biblii în cadrul Cupei Mondiale. Ei doresc să fie capabili să facă mai mult, dar fondurile încă nu permit acest lucru.

“Rugați-vă că să avem mai multe fonduri pentru a promova distribuirea gratuită. Avem depozite de Biblii în toate limbile, dar nu avem fonduri “, a declarat Geldenhuys, făcând astfel un apel pentru o colaborare la nivel mondial pentru a oferi Biblii.

Este important să ne amintim că între țările participante sunt unele complet închise pe teritoriul său să fie prevăzute cu o Biblie.

Să ne rugăm ca această lucrare să fie făcută până la sfârșit și astfel cei de acolo să poată să aibă și ei Cuvântul Lui Dumnezeu, care poate să le schimbe viața.

Reclame

Un gând despre „60.000 de Biblii la Campionatul Mondial de Fotbal

  1. Baby Bubu

    Campionatul mondial de fotbal din 2022 va avea loc in Qatar. Ma gandesc oare ce ar fi sa se apuce aia sa dea fiecarui participant cate un Quran ? Doar asa….ca sa auda si altii chipurile cuvantul lui d-zeu, ca doar si aia cred ca a lor credinta este cea dreapta. Opinia mea este ca evenimentele sportive internationale nu trebuie amestecate cu religia locala a tarii unde se desfasoara. Exista riscul ca unii participanti sa se simta adanc ofensati de acel gest, pentru ca asta denota clar ca Societatea Biblică din Africa de Sud nu respecta religia altora.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s