„Dragoste” nu se scrie D-R-A-G-O-S-T-E ci S-A-C-R-I-F-I-C-I-U (Despre Chris Medina)

Oriunde ai fi eu sunt aproape, Oriunde vei merge eu voi veni cu tine, Oridecâteori vei şopti numele meu vei vedea, cum eu îmi ţin fiecare promisiune, Pentru că ce fel de bărbat aş fi fost eu, Dacă te-aş fi părăsit când aveai nevoie de mine cel mai mult. Ce sunt cuvintele dacă tu nu le ai în vedere cu adevărat atunci când le rosteşti, Ce sunt cuvintele dacă le folosim numai în timpuri bune, şi apoi gata. Când este dragoste, da le vezi ca şi cuvinte ale unui îndrăgostit, Ele nu pier niciodată, Ele trăiesc în continuare, chiar şi atunci când noi nu mai suntem. Acestea sunt o parte din cuvintele cântecului „What are Words (Ce sunt cuvintele)”interpretat de Chris Medina logodnicei sale care cu 2 luni înainte de data nunţii a suferit un accident rutier şi a rămas înlănţuită în scaunul cu rotile.

Nu pot sa nu-ţi dea lacrimile când vizionezi video-ul unui participant care a făcut mari furori în America, la unul din cele mai vizionate show-uri naţionale, „American Idol”. Cea de a zece ediţie a adus cu sine un participant care nu doar că are o voce foarte frumoasă, ci şi un suflet mare.

Numele lui este Chris Medina, are 26 de ani şi săptămâna trecută toată America a retrăit împreună cu el ultimele clipe ale sale în Hollywood la „American Idol”. „A fost eliminat, însă aceasta nu înseamnă nimic, pentru că este deja un învingător pentru caracterul frumos şi sacrificiul enorm care-l arată logodnicei sale”, o declară americanii. Coardele inimilor Americanilor au fost trase, când sătpămâna trecută Medina a fost anunţat că nu va merge mai departe.

La prima audiţie Chris a interpetat piesa „Breakeven” de The Script şi cu ea a impresionat juriul. Însă nu doar atât, la audiere a adus-o cu sine pe logodnica lui, Juliana Ramos care este ţintuită într-un scaun ca urmare a unui accident rutier tragic. S-a îndrăgostit de Juliana prima dată când a întâlnit-o şi a cerut-o în căsătorie în restaurantul la care lucra ea în 2007. Au planificat nunta doi ani mai târziu, însă la scurt timp înainte de a merge pe culuarul bisericii şi a intra în legământul căsătoriei, Juliana a suferit o leziune a creierului într-un tragic accident auto. În aceeaşi zi când trebuiau să se căsătorească, Chris a publicat pe facebook un cântec scris de el, dedicat femeii iubite iubite. „Eu dau tot ce am de dat/Ca să te scot din astea, Ca să te eliberez, Mai mult decât un jurământ, Prin greutăţi şi uşurinte prin care eu trec, în întuneric, eu voi fi lumina ta,” au fost câteva din versurile acelui cântec.

Întreaga componenţă a juriului a rămas plăcut uimită de vocea lui Chris şi mai mult ca atât de dovada dragostei lui faţă de logodnica sa. „Ce fel de bărbat aş fi fost eu dacă o părăseam atunci când avea nevoie cel mai mult de mine,” au fost cuvintele lui Chris la audiere. Unul dintre aceştea, rockistul Steven Tyler i-a şoptit la ureche Julianei că, „ştii, eu văd că Chris îţi cântă ţie tot timpul, iată de ce el cântă aşa de bine, pentru că îţi cântă ţie.” Chris a mers la Hollywood, însă în tot acest timp a continuat să aibă grijă de logodnica sa împreună cu mama Julianei.

Vocea şi istoria de dragoste al lui Chris nu a atins doar inimile americanilor, ci şi a rockistilor irlandezi. „Chris Medina: Tu nu eşti doar un talent major, dar tu eşti unul dintr-un bilion. Rămâi puternic, niciodată nu ceda. Lumea noastră are nevoie de BĂRBAŢI ca tine. Pace+Dragoste,” a fost mesajul chitaristului Mark Sheehan din trupa The Script. De asemenea, a fost creat şi un site de binefacere la care mii de americani au donat pentru sănătatea Juliannei, astfel s-au adunat mii de dolari pentru tratamentul ei.

Chis a declarat că pentru el faptul că a fost eliminat nu a fost o surpriză, Cumva aşteptam să fiu eliminat, aveam acest sentiment ciudat,” publică presa din California, Los Angeles. El a mai adăugat că în ciuda faptului că nu a ajuns foarte departe în clasament, este foarte mulţumitor că „American Idol” l-a ajutat să publice şi să facă cunoscută lupta prin care trece Juliana şi că oamenii au donat în jur de 25 de mii de dolari pentru nevoile ei medicale.

Dacă pentru Medina eliminarea sa nu a fost mare lucru, pentru Jennifer Lopez a fost, scrie Steve Johnson în Chicago Tribune.

Juliana a suferi un dezastruos accident rutier pe 2 octombrie, 2009. În urma accidentului a suferit o fractură la craniu, un prejudiciu traumatic la creier şi multiple fracturi la faţa ei frumoasă.

Totul s-a schimbat după accident povesteşte Medina, însă el continuă să aibă grijă de ea.

În săptămâna când femeia este sărbătorită în ţara noastră, şi chiar dacă întreg materialul a relatat mai mult despre un bărbat decât despre o femeie, în spatele acestui bărbat stă o femei. Astfel, de 8 martie e frumos şi corect să arătăm femeii că e iubită şi că pentru ea se merită de jertfit.

Acum nu va scrie jurnalistul din mine, ci fiica. Doresc din toată inima să o felicit pe mama mea, Maria, care este cel mai vizibil exemplu de jertfire pentru mine. Mama, îţi mulţumesc că în toţi aceşti ani ai rămas un model de credincioşie familie noastre şi ştiu că ai avut de suferit mult, însă eu promit să te fac mândră de mine. Te iubesc mult şi chiar dacă sunt departe de casă să ştii că mi-i dor de tine şi îţi doresc un 8 martie cât mai frumos!

Ecaterina Stepaniuc

Reclame

3 gânduri despre „„Dragoste” nu se scrie D-R-A-G-O-S-T-E ci S-A-C-R-I-F-I-C-I-U (Despre Chris Medina)

 1. alaandrei

  Nu cunosc engleza dar stiu ce e dragostea si privind acest filmulet am plins ca un copil de bucurie pentru ca mai sunt oameni care traiesc dragostea adevarata.Dumnezeu sa ne binecuvinteze sa traim si noi asa.

  Răspunde
 2. felicia

  Extraordinar! Nu e posibil sa nu iti dea ochii in lacrimi vazind dragostea acestui baiat, care se pare, ca nu il cunoaste pe Dumnezeu, dar cunoaste ce inseamna sacrificiu.
  Dumnezeu sa il ajute sa Il cunoasca pe EL, asa ca dragostea lui sa creasca zi de zi si sa poata duce si altora exemplul dragostei care se jertfeste!

  Răspunde
  1. Alina Druta Autor post

   Eu am plins la fiecare vizionare al acestui video!

   Apropo Felicia si Ion, am auzit ca ve-ti avea fetita… felicitari multe si sa ajunga pe pamint cu bine si sanatoasa, iar mamei puteri ca sa o ajute in aceasta! Daca e fetita va fi totul roz!!!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s