Ted Williams – Din boschetar în vedetă

Voi continua să scriu despre America şi oamenii Americii. Unul dintre ei este Ted Williams despre care americanii ştiu mai mult despre el, decât despre senatorul statului lor. Williamns din boschetar a devnit vedeta cu o voce de aur care a devenit senzaţia Internetului şi a Americii şi care a revenit pe ecran pe 9 martie după o periadă de pauză…Williams a declarat pentru Today că „Am avut atât de multe oportunităţi, le iau pe fiecare pe rând.”

Ted Williams a devenit vedetă în urma unui viral postat pe internet. Acest viral a atras atenţia la vocea de aur al lui Ted care a cucerit urechea mai multor posturi de radio până chiar au şi stat în rând mai mulţi în a-l cuceri pe Ted să semneze un contract cu ei.

Contractul l-a semnat cu o ehipă de baschet din liga nord+americană pentru postul de crainic al arenei. Până nu demult, cu câteva luni în urmă, Ted Williams (53 de ani) îşi pierduse speranţele într-o viaţă decentă, în ciuda unei voci fantastice pe care Dumnezeu i-o dăruise. Îşi ducea o viaţă de vagabond, până când a fost filmat într-o înregistrare care i-a schimbat viaţa, dintr-un boschetare peste noapte a devenit vedetă naţională.

Foarte curând i s-au prezentat oferetele mai multor posturi de radio pentru a se angaja în calitate de crainic. Vocea sa, sau Dumenzeu i-a dăruit o a doua şansă. Ted are deja o casă şi un contract, însă se pare că nu au fost suficiente nici acestea. Faptul că lipsurile din viaţa sa i-au fost acoperite nu i-au garantat fericirea absolută. Toate acestea fau ost bune şi mai bune până când viaţa lui Ted a devenit prea greu de ţinut în frâu şi astfel nu demult a fost arestat după ce fiica lui l-a lovit la un hotel din Los Angeles pentru că băuse prea mult. Fiica lui de 29 de ani a declarat că tatăl, Ted, „bea cel puţin a sticlă de alcool (Grey Goose) pe seară, şi aceasta nu include vinul şi un alt tip de alcool care le-a comandat”.

Astfel Ted a fost pus într-o clinică pentru reabilitare iar săptămâna trecută a fost din nou prezent la Today după o perioadă de pasivitate pe ecrane.

Este media vinovată a fost întrebarea jurnalstei de la Today? „Eu cred ca a fost prea mult şi prea repede”, a declarat Williamns. „Eu am vrut să profit de toate lucrurile deodată,” adaugă Williams publică Ann Oldenburg în USA Today.

La moment Ted are o echipă întreagă care îl ajută să lupte cu această problemă, o „echipă de profesionali”, spune Williams. Se trezeşte de dimineaţă, mege la întâlniri, meditează, îşi spune „lista de recunoştinţă”, iar la 22.30 este stingerea. „Încerc să implementez aceasta, astfel…ea va deveni ca şi o a doua natură.” La show-ul de la Today Ted a declarat că îi mulţumeşte lui Isus că a avut grijă de el până acuma şi îl va ajuta şi în continuare. Mai mulţi americani îl încurajează cu diferite mesaje de tipul: „Toate lucrurile sunt posibile prin Hristos, Ted. Nimic nu va merge bine dacă vei face lucrurile în felul tău, ţinteşte-ţi ochii la Isus.” Un alt comentariu este „continuă să faci lucruri bune, Ted, Isus ne dă la fiecare dintre noi şanse noi. Slavă Domnului.”

Ted Williams va continua tratamentul său până în vară sau chiar toamnă, scrie Kevin Joy de la Columbus Dispatch. Până a fi la reabilitare Williams a început o fundaţie de caritate pentru a ajuta oameni care au fost ca el.

Nu ştim cât de bine se va discurca Ted cu viaţa de vedetă în continuare, Dumnezeu i-a dat o voce care de pe străzi l-a adus la eter, însă rămâne ca Ted să poată face faţă vedetismului şi banilor. Întreaga Americă este alături de el, îl încurajează şi îşi pun încrederea că va reuşi să ajungă învingător. Să sperăm că Ted „le va lua pe fiecare pe rând,” aşa cum şi-o propune.

Ecaterina Stepaniuc

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s