Biblia ajunge la 542 de limbi

Biblia a fost tradusă în sute de limbi de pe tot globul, dar obstacole împiedică accesibilitatea ei. Credința vine prin auzire iar distrugerea acestor obstacole va fi posibilă deja cu un singur click.

„Acum, pentru prima dată în istorie, aveţi o aplicaţie care poate distribui individual Scripturile în toate limbile din lume – vorbite de cel puţin cinci miliarde de oameni”, spune directorul naţional, Troy Carl, de la Credinţa Vine prin Auzire. „Suntem foarte, foarte încântați de accesibilitatea Cuvântului lui Dumnezeu pentru oricine, oriunde, în orice moment.”

În mai puţin de un an, Credinţa Vine prin Auzire a introdus Scripturile, în 542 de limbi pe o aplicație compatibilă smartphone-lor, iPad şi altelea. Această aplicaţie unică, este foarte rapidă și gratuită. Atâta timp cât o persoană deţine un aparat compatibil – sau chiar un computer. La nivel mondial sunt peste 5 miliarde de abonați la telefonia mobilă iar numărul de telefoane smart crește considerabil.

Dacă oamenii pot obţine Biblia gratuit, fără frică de consecinţe, o problemă totuși rămâne, dacă aceștia nu o pot citi. Obiectivul misiuniii Credința Vine prin Auzire este să ofere scriptura celor ce nu o pot citi. Toate cele 542 de limbi sunt în format audio, astfel încât oricine poate auzi Cuvântul lui Dumnezeu.

Chiar acum, aplicația poate fi descărcată pentru navigare în şapte limbi – inclusiv arabă, care a devenit a doua cea mai ascultată limbă de pe app. ” până în anul 2016 vor fi 5 miliarde de telefoane smartphone”, notează Carl. „Scopul nostru este să ne asigurăm că Biblia este pe fiecare dintre ele. ”

Pentru a descărca aplicația accesați site-ul http://www.faithcomesbyhearing.com/.

Reclame

Un gând despre „Biblia ajunge la 542 de limbi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s