Un verset la fiecare oră pe Tweeter

https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcT88_VeehFaOvZYRtFkSmKoyYFkotf0M17GFTpUQCY2Xp2eJSln
Un fost profesor-misionar plasează câte un verset pe Tweeter la fiecare oră, 24 de versete pe zi. Proiectul a fost numit @TheTweeterBible și a fost demarat luni, 13 Septembrie 2010 iar data de finalizare a proiectului este programată vineri, 4 Aprilie 2014.

Khamneithang Vaiphei a fost un profesor misionar care lucra în Arunachal Pradesh, India, în apropiere de graniţa chineză. Soţia lui a fost diagnosticat cu cancer (nazofaringe carcinom) la Christian Medical College, Vellore. După mai mult de doi ani de tratament, medicii au adus doar vești sumbre pentru că tratamentul a eşuat, iar tumora s-a răspândit foarte repede. După sașe luni, soția lui a murit.

Cu patru fiice tinere în grijă dar și necesitatea de a-și supraveghea părinţi deja în vârstă, faceau întoarcerea lui Vaiphei în câmpul de misiune imposibilă. El a devenit un tata casnic. Deci, pe 14 martie 2010 a început o pagina pe Facebook „Versetele și Inspiraţii”, TheGodTweeter şi TheTweeterBible la 20 iunie 2010.

Cu toate acestea, @ TheTweeterBible într-adevăr a ascensionat pe 13 septembrie 2010 cu Psalmul 1:1 ca prim tweet. Ca de acum să aibă 8016 tweets, 26798 adepţi şi este pe 501 de liste. Khamneithang Vaiphei are povestiri pe blogul următor. http://khamneithang. blogspot. Com

Сe frumos exemplu de dedicare și misiune. Circumstanțele grele nu sunt un impediment în a sluji Domnului, ele defapt demonstrează dacă ești cu adevărat determintat să o faci.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s