Este aceasta o virtute pentru Republica Moldova?

Am citit astăzi pe portalul Moldova Creştină o ştire, care nu este încă foarte populară dar spre inceputul lunii mai va fi foarte răspândită.  Comunitatea gay-lor şi lesbienilor vor totuşi să organizeze,  în data de 7-9 mai, un festival prin care vor să facă manifestaţii publice.

Deşi ştiu că sunt o minoritatea şi că poporul nu doreşte ca să fie făcute public asemenea manifestaţii, ei cu neruşinare continuă să sfideze valorile creştine ale ţării noastre. Iată ce se întămplă de obicei în timpul gay paradelor din alte ţări. Oare de aceasta are nevoie Republica Moldova astăzi cel mai mult? Nu destul că suntem necăjiţi de evenimentele ce au avut loc în ultimul timp, să mai atragem mânia lui Dumnezeu peste ţara noastră şi prin aceasta?

Mînia lui Dumnezeu se descopere din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuri a oamenilor, cari înăduşe adevărul în nelegiuirea lor…
Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scîrboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într’una care este împotriva firii; tot astfel şi bărbaţii, au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s’au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvîrşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scîrboase, şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor. Fiindcă n’au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.

Romani 1:18, 26-28

Lasă un comentariu